tiistai 28. helmikuuta 2012

Luomisen tuska

Tulipahan sitten kuitenkin perustettua Blogi, vaikka satuiluksi moista toimintaa tituleerasinkin eräällä foorumilla. Ehkä näitä turailuja joku kenties haluaisi jopa lukea. Blogi tulee pyörimään aluksi varmaankin aika lailla viimeisimmän höyryämisen ympärillä, eli tuon Cafe Racer Virago rakentelun. Siitä perustettu itseasiassa oma sivu tämän Blogin alle. Sivu navigointi löytyy Blogin yläpalkista

Sain myös rekrytoitua ystävän mukaan tuottamaan sisältöä. Hänellä työn alla Nopsan kustomointi ja sähköistys. Siitä lisää kunhan innostuu asiasta "satuilemaan".

Nyt kun Blogissa on osallisena enemmän kuin yksi tohtori, niin pitihän Blogille keksiä joku osuva nimikin. Otin oikeuden nimetä turailu Blokimme Bay City Chop Docs:ksi. Ja siitä se ajatus sitten lähtikin, ei muuta kuin logoa vääntämään tietoisilla "kirjoitusvirheillä". Old docs cannot learn new tricks vai miten se nyt menikään.:)

Kuka tietää päätyvätkö seuraavatkin projektit tänne. Ehkä, toivottavasti. Virago -projektissa tätä viestiä kirjoittaessani menossa 14. päivä ostotapahtumasta, rakentelupäiviä muutama vähemmän. Virago sivulle on kuitenkin takautuvasti kirjoiteltu turailu tarinat tällä hetkellä Day 6 saakka.

Ei muuta kuin mukavia lukuhetkiä! :)

"Stay tuned"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti